Länkar

Här har vi samlat länkar till webbplatser runt om på webben som vi gillar. En del är kopplat till presenter, så som guider till olika resmål. När någon fyller jämnt är det ju populärt att bjuda på en resa för hela familjen och ibland för hela släkten.

Kefaloniagrekland.se - en magiskt vacker ö i Grekland som gör sig allra bästa i början av juni.

Karpathosgrekland.se - en karg ö med mycket charm och vänlighet. Hit åker man bäst i september.

Gdanskbloggen.se - den polska staden Gdansk är ett väldigt trevligt resmål om man är ute efter en storstadsweekend.

Mallorcaspanien.se - denna klassiska charterdestination är fortfarande en riktig pärla med allt från kosmopoliska Palma till små mysiga fiskebyar.

Om personen i fråga fyller år under vinterhalvåret kan man istället kika på platser som Playa del Carmen i Mexiko. Här får man bra väder, vackra stränder och ett enormt utbud av utflykter och aktiviteter.

Om man inte vill åka så långt, men ändå få chans till lite sol och värme så är den lilla mysiga byn Nerja i Spanien ett trevligt alternativ. Här brukar det vara en hel del soliga och fina dagar även om man åker i mars. Men självklart är det inte lika solsäkert som i juli.

Sist men inte minst, om man ska resa iväg och personen i fråga fyller år medan ni är borta, så är det alltid uppskattat att uppmärksamma födelsedagen lite extra, med någon liten symbolisk present, lite ballonger eller liknande.

Inga kommentarer: